menu
  • excl.
  • incl.
BTW

LEGO Friends

Lego-logo

LEGO Friends

De LEGO Friends serie is de speelgoedsensatie voor meisjes. De stenen van de LEGO Friends serie kunnen worden gecombineerd met scènes uit het dagelijks leven. In deze serie spelen vijf vriendinnen de hoofdrol. Ze wonen in de stad Heartlake City en maken van alles mee. Ze hebben allen hun eigen persoonlijkheid:

Bij de Boer Drachten is het LEGO van de serie Friends heel gemakkelijk online te bestellen. Speciaal ontworpen voor meisjes van 5-12 jaar.

Lees meer...
28 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

LEGO Friends - De Vriendinnen

Mia - LEGO Friends

Mia is iemand die van avontuur, dieren en de natuur houdt. Ze is er bijna zeker van dat haar paard Bella haar vast beter begrijpt dan de meeste mensen. Mia is iemand die dingen voor elkaar krijgt. Haar vier beste vriendinnen zijn echter nog vaak aan het discussiëren over hoe ze iets voor elkaar krijgen en hoe ze iets aan moeten pakken! 

Emma - LEGO Friends
Emma is heel creatief. Overal waar Emma komt, tekent ze, schildert ze of maakt ze foto’s van alle prachtige dingen die ze onderweg ziet. Ze heeft een bijzonder brein: Omdat ze zo creatief is kan ze dingen bedenken die anderen niet kunnen bedenken. Daarnaast is ze erg grappig en kan ze goed moppen vertellen. Geheimen bewaren wil ze heel graag maar wat is dat toch moeilijk!! 

Andrea - LEGO Friends

Andrea is een artiest. Ze moet en zal een ster worden! Ze acteert, zingt, danst en entertaint zich een weg door het leven. Ze laat haar niet voor de gek houden, ze weet dat ze hard moet werken om haar talenten te verbeteren. Ze is niet bang om hard te werken en ze beloond haarzelf dan ook graag met nieuwe kleding of een  beautybehandeling.

Stephanie - LEGO Friends
Stephanie is een geweldige sporter. Gezondheid en sport zijn écht haar passies. Ze houdt ervan om bij haar vriendinnen te zijn, dagelijkse dingen te organiseren mensen met gekwetste gevoelens te helpen en hen naar de overwinning te leiden. Ze is doel op het plannen van nieuwe missies, aan reddingsoperaties en geheime missies deelnemen, maar ze vindt het niet leuk om alleen te zijn en het risico te lopen ergens niet in te slagen.

Olivia - LEGO Friends
Olivia is gek op alles wat te maken heeft programmeren, uitvinden, techniek, gadgets en mechanica. Ze is een beetje een gekke wetenschapper, maar ze weet haar krachten zo te gebruiken dat het voor goede doeleinden wordt gebruikt. Ze is dol op alledaagse dingen gebruiken voor nieuwe uitvindingen, alles over van alles leren is ze gek op. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw